Zaterdag, 16 Juni 2018: Protest tegen het Cultuurcluster – deel 1

Blaze1 Reactie

De optocht tegen de bouw van het Cultuurcluster. De stoet begon in Krommenie en zou eindigen bij de plek waar cluster moet verrijzen, bij station Zaandam. Ik ben mee gegaan vanaf het Koogerpark en doordat ik te lang ben blijven hangen in de Bullekerk heb ik de tocht naar het eindpunt gemist….

Ik heb veel foto’s gemaakt en heb maar besloten om het in tweeen te doen

 

Koogerpark

Koogerpark

Hoogstraat

Hoogstraat

Hoogstraat

Hoogstraat

Raadhuisstraat

Raadhuisstraat

Raadhuisstraat

Raadhuisstraat

Zuideinde

Zuideinde

Zuideinde

Zuideinde

Westzijde

Westzijde

One Comment on “Zaterdag, 16 Juni 2018: Protest tegen het Cultuurcluster – deel 1”

  1. Fantastische stoet. En een goed doel. Cultuur en Kunst hoort niet afgezonderd op een plekje bij elkaar. Cultuur zijn wij nl zelf. En kunst hoort daardoor heen te zijn gevochten. Kunst en kultuur hoort tussen de bakker en de slager en de kroeg en het eethuis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *