4 April 2019: My Baby – Victorie, Alkmaar

MY BABY is een psychedelisch bluesrock trio uit Amsterdam. Ze veroverden de wereld met hun psychedelische, shamanistische, hypnotiserende dance blues. Zelf omschrijft MY BABY zich als: ”Deltra trance Louisiana dub indie funk”. De band stond in het voorprogramma van Seasick Steve waaruit een reeks van uitverkochte solo-shows volgde en het trio in no-time uitgroeide tot band met indrukwekkende status zowel nationaal als internationaal.

MY BABY bestaat uit de Nederlandse broer en zus Joost en Cato van Dyk, en gitarist Daniel Johnston uit Nieuw-Zeeland. Het drietal stond al op Lowlands, Down The Rabbit Hole en Glastonbury, won een Edison en toerde door Oost-Europa, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika. Met het nieuwe album MOUNAIKI verteld de band een nieuw verhaal en zijn ze niet bang om te veranderen en de muzikale wereld om hen heen te veranderen. MY BABY heeft een unieke rituele vibe die tot magische concerten leidt.

13 April 2019: Dawn Brothers – Zonnehuis, Amsterdam

Next of Kin. Paradiso-concert in ‘t Zonnehuis.

Tijdens deze avond presenteren The Dawn Brothers samen met DeWolff, Tim Knol, Coal Harbour, Merel Sophie, David Gram, Stefan Wolfs en Sam Jones hun gezamenlijke album ‘Next of Kin’. Deze nieuwe generatie van jonge muzikanten brengt op deze manier een ode aan de authentieke roots en Americana, zoals The Band, Gram Parsons, Neil Young en Townes Van Zandt die maakten.

Paradiso Vinyl Club x Record Store Day Netherlands
‘Next of Kin’ wordt uitgebracht door de Paradiso Vinyl Club en is ook in de selectie van Record Store Day 2019 meegenomen. Leden van de vinylclub ontvangen de 10″ plaat thuis en mogen met een gast naar deze show. Hiervoor moeten leden zich verplicht aanmelden en geldt er een limiet. Wees er snel bij en word lid via www.paradisovinylclub.nl.

3 Mei 2019: Pink Project- Zaantheater Zaandam

Na de succesvolle Pink Floyd in Concert-tour, komt Pink Project met een nieuwe sensationele show: de Pink Floyd’s Anniversary Show. In deze grootse show met prachtige quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow, indrukwekkende visuals en inflatables staan onder andere de albums ‘The Wall’ en ‘The Division Bell’ centraal. Deze albums bestaan in 2019 respectievelijk 25 en 40 jaar. Geniet van een van de beste tributebands ter wereld, die het Pink Floyd oeuvre tot in perfectie nadert.

Kosten noch moeite worden gespaard om het publiek te verrassen met onder andere prachtige quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow, indrukwekkende visuals en inflatables.Pink Project is in 1994 opgericht en heeft in de loop der jaren bewezen het gehele Pink Floyd oeuvre perfect te kunnen uitvoeren. Mede daardoor worden zij door kenners en criticasters wereldwijd gezien als één van de beste tribute bands. Of het nu was in de theaters of in een uitverkocht Ahoy, steeds weer wisten zij het publiek te overtuigen met gepassioneerde uitvoeringen van de mooiste Pink Floyd songs.

Pink Project heeft in haar 24 jarig bestaan een eigen identiteit opgebouwd en daarmee aangetoond meer te zijn dan een Pink Floyd cover/tribute band. Hierdoor heeft de band, naast de reguliere Pink Floyd liefhebbers, inmiddels ook een forse eigen fanbase opgebouwd. Deze combi zorgt steevast voor uitverkochte zalen, enthousiaste recensies en reacties zoals: Wat een fantastisch optreden…Tot tranen toe geroerd… Coverband is echt een understatement…. Het is Pink Floyd 2.0.

14 Juni 2019: ZZ Top – HIBF, Grollo

Wie kent ze niet: ZZ Top is natuurlijk de band uit Houston, Texas die bestaat uit zanger/gitarist Billy Gibbons, bassist/zanger Dusty Hill en drummer Frank Beard – grappig genoeg het enige bandlid dat grotendeels baardloos door het leven gaat. Hoewel ze al werden opgericht in 1969 (wat betekent dat ze in 2019 hun 50-jarig bestaan vieren!), brak ZZ Top in Nederland pas door in 1983 met het album Eliminator, hits als Gimme All Your Lovin’, Sharp Dressed Man en Legs én hun geweldige videoclips. De band werd in 2004 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame en verkocht wereldwijd ruim 50 miljoen platen. Leadzanger Gibbons is door critici wel ‘een van Amerika’s beste bluesgitaristen werkzaam in de rock’ genoemd en was als lid van Super Sonic Blues Machine aanwezig op de allereerste editie van het Holland International Blues Festival in Grolloo. In 2016 bracht ZZ Top hun meest recente (live)album uit: Tonite At Midnight: Live Greatest Hits From Around The World.

Dinsdag, 3 September 2019: Rodger Hodgson – Carré, Amsterdam

Op dinsdag 3 september 2019 staat de legendarische singer-songwriter van voormalig SUPERTRAMP Roger Hodgson in Carré. Met zijn Breakfast in America World Tour viert hij de 40e verjaardag van het legendarische album. 

Na twee uitverkochte voorstellingen vorig jaar, komt Roger graag terug naar zijn zo geliefde Carré. In zijn Breakfast in America World Tour  komen alle tijdloze hits voorbij zoals ‘Give A Little Bit,  ‘Dreamer’, ‘It’s Raining Again’ en vele andere nummers met onvergetelijke herinneringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *