Donderdag, 30 december 2021: Dewolff – Paradiso

De heren van DeWolff weten van geen stoppen. Met maar liefst acht albums, twee live-albums, twee EP’s en een album samen met het Metropole Orkest weet de band een nieuw hoofdstuk te schrijven in de Nederlandse roots-rock geschiedenis. In februari brachten Robin Piso en de broers Luka en Pablo van de Poel hun nieuwe album genaamd ‘Wolffpack’ uit, waarmee ze weer een typerende mix wisten te maken van bluesrock, psychedelia en een vleugje soul. Het drietal is al jarenlang graag geziene gast op de Europese podia en een liveshow van DeWolff is dan ook een garantie op een goede avond uit.

Zaterdag, 8 Januari 2022: The Analogues – Zaantheater

The Analogues toerden afgelopen seizoenen langs uitverkochte zalen met de The Beatles-albums Magical Mystery TourSgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band en The White Album. Dit seizoen is Let It Be: Abbey Road aan de beurt.

Publiek en critici in binnen- en buitenland zijn unaniem enthousiast over het ongekend hoge niveau en de obsessieve aandacht voor muzikale details van The Analogues. ‘Beangstigend goed’ schreef de Volkskrant over de vorige show van The Analoguesen Het Parool bestempelde het als een ‘Muzikaal spektakelstuk’. 

De missie van The Analogues is simpel: alle muziek spelen van The Beatles die nooit live gespeeld is. Al jaren trekken The Analogues volle zalen met deze integrale vertolkingen. Met deze voorstelling ronden The Analogues hun missie af. Tijdens Let It Be: ABBEY ROAD komen alle nummers van het album Abbey Road voorbij, aangevuld met hoogtepunten van Let It Be. In ieder geval genoeg materiaal waarbij de hulptroepen (blazers, strijkers) en het volledige vintage instrumentarium opnieuw kunnen schitteren. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *