Maandag, 4 April 2016: Het einde

Vandaag heb ik de dierenarts laten komen om Yin uit haar laatste lijden te verlossen, Yang was haar al op 12 Oktober 2015 voorgegaan

Even over elfen is ze ingeslapen

Ze krijgt een mooi plekje in de achtertuin naast haar broer

 

Yin

Yin

3 Comments on “Maandag, 4 April 2016: Het einde”

  1. Gecondoleerd, wel mooi dat jij de beste beslissing voor Yin hebt gekozen en niet het dier langer laten lijden.
    Uit ervaring weet ik dat het hoe moeilijk ook toch de beste beslissing is geweest, sterkte in de komende tijd.

  2. Dank je Dirk

    Deze beslissing was niet zo moeilijk, Yin was echt op(ze was uitgedroogd, sterk vermagerd, kon nauwelijks nog lopen, enz) Ik vond de beslissing om Yang in te laten slapen veel moeilijker, Yang wilde nog van alles en zat vol levenslust maar hij had zware artrose en kon niet goed meer uitrusten omdat hij niet gemakkelijk kon liggen als hij ging slapen en ik vraag me nog steeds af of ik met Yang niet te vroeg de beslissing heb genomen(Ik lijk wel god)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *