Zaterdag, 28 Mei 2011: Er is een probleempje

even een kleine uitleg

tien jaar lang betaalde ik een internet firma om mijn foto’s online te beheren en dat ging tot volle tevredenheid, sinds maart dit jaar echter is dit bedrijf falliet. nu zit ik bij een gratis aanbieder en loop ik tegen beperkingen aan waardoor sommige foto’s tijdelijk niet zichtbaar zijn.

om mijn foto’s hier te kunnen laten zien maak ik gebruik van photobucket en daarvoor heb ik 2 accounts aangemaakt, een voor mijn woon omgeving en een voor mijn reisjes naar istanbul. nu is die istanbul account overbelast omdat ik mijn (gratis) qouta voor deze maand heb opgebruikt(ze staan ook op een istanbul forum en dat wordt schijnbaar nogal veel bekeken)

over 2 weken zijn de foto’s van het istanbul gedeelte weer zichtbaar en wat het zaanse gedeelte bertreft, ik zit daar op 10% 🙂

het wordt tijd dat ik weer een goeie foto host vind met ongelimiteerde bandwijdte…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.