Zondag, 24 Mei 2015: Kangal

Een hondenras uit Anatolie

 

Burgemeester In 't Veldpark

Burgemeester In ‘t Veldpark

Burgemeester In 't Veldpark

Burgemeester In ‘t Veldpark

Burgemeester In 't Veldpark

Burgemeester In ‘t Veldpark

Burgemeester In 't Veldpark

Burgemeester In ‘t Veldpark

4 Comments on “Zondag, 24 Mei 2015: Kangal”

 1. Dag Erik esteie. Wat is dat nou met die honden daar? Gingen ze vechten of kon de eigenaar hem niet houden? Risico voor een fotograaf?

  1. Hallo Gre
   Dit hondenras werd/wordt gebruikt om schaapkuddes te beschermen en het zijn hele lieve honden in de omgang, ook tegenover mensen. Ze zijn echter zeer dominant en verdragen geen andere dominante honden in de buurt.(en het maakt niet uit of het een reu is of een teef)
   De eigenaren van deze twee honden hebben even laten zien wat er gebeurt als er eentje de baas probeert te spelen, na deze “show” waren beide honden weer poeslief.

 2. Erik, wat een leuke tijdreportage van Westzaan.er zijn door de tijd wat dingen veranderd. Ook spuwlelijke dingen gebouwd. Maar ook mijn uitzicht op Zaandam is al jaren OPPERDAN. ik zie waar de centen blijven uit het bovenraam. En hoe apart of mooi men dat project ook vindt iedereen is het met mij eens dat de menselijke maat ver is te zoeken. En daarom zal het gaan vervelen. Zo werkt dat.
  Gre Luttik, Westzaan

  1. Ik kom eigenlijk te weinig in Westzaan, terwijl het daar erg landelijk en mooi is! Maar er is zoveel moois in de Zaanstreek en daar hoort het megalomane Inverdan ook bij, en dit zeg ik als oost-Zaandammer 😉
   Of het gaat vervelen zal de tijd leren, voor nu zie ik het nog steeds positief in en neem de dingen zoals ze komen.
   Ik ben trouwens zo vrij geweest om je precieze adres in Westzaan te verwijderen, dat mensen weten dat je uit Westzaan komt is genoeg 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.