Agenda

Zondag, 10 September 2017: Hembrug Happening, Hembrugterrein

Hembrug Happening! Een mega-relaxt festival, voor de kleinsten, de grootsten en alles ertussenin.

http://hembrughappening.nl/

 

 

==========================================================

Woensdag 20 september 2017: Black Angels – Paradiso

The Black Angels heeft zijn naam ontleend aan het nummer ‘The Black Angel’s Death Song’ van The Velvet Underground en daarmee is de toon meteen gezet voor de psychedelische rockers. De band uit Austin, Texas is in 2004 opgericht en brengt dit jaar het nieuwe album ‘Death Song’. Met die titel is het cirkeltje na vijf albums helemaal rond en kan de band verder vooruit kijken. ‘Death Song’ is opgenomen tijdens de turbulente periode van de Amerikaanse verkiezingen, wat een stempel op het eindresultaat drukt.

 

==========================================================

Dinsdag, 31 Oktober 2017: Gov’t Mule – Paradiso

Gov’t Mule werd in 1994 opgericht door Warren Haynes en Allen Woody, ook bekend van The Allman Brothers. Afkomstig uit de zuidelijke staten van Amerika spelen de mannen onvervalste southern-rock, maar vergis je niet het oeuvre van Gov’t Mule kent vele stijlen, van rock, blues, soul, reggea, fusion en jazz.rothers. Verwacht lange solo’s, jamversies van covers en eigen materiaal. Vanavond natuurlijk met een speciaal thema, ‘The Revolution Is Free’.

 

 

==========================================================

Zaterdag, 2 December 2017: My Baby – Patronaat

Helaas uitverkocht….

My Baby is een samensmelting van Nederlands en Nieuw-Zeelands bloed. Geboren uit de liefde voor fingerpickin’ gitaren, voodoo, roots, funk, gospel en swampy Southern’ blues. Ergens in een bovenkamer tussen kalebassen, lapsteels en dobro’s, omringd door tandeloze wijsgeren en eeuwen aan muzikale tradities.