26 Oktober 2018: Jeugd sentiment

Diamond Head – De Flux

Diamond Head, de Britse new wave heavy metal legende gaat in het najaar op tour en slaat daarbij De Flux niet over. Support wordt verzorgd door Gin Annie, Statement en Blinding Sparks.

Na de release van hun self-titled album in 2016 heeft de band onafgebroken getoured in de Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk en Europa. Ze hebben op festivals als Bang Your Head, Sweden Rock, Stormcrusher, Psycho- Las Vegas, Leyendes Del Rock en Hard Toch Hell gespeeld. Ook hebben ze veel tijd besteedt aan het schrijven van een nieuw album, wat later dit jaar zal uitkomen.

Diamond Head is een grote invloed geweest op bands als Metallica en Megadeth. Metallica heeft zelfs vier van hun nummers gecoverd! De band is al 40 jaar actief en heeft inmiddels 7 studio-albums uitgebracht. Vandaag de dag is Diamond Head nog steeds niet weg te denken uit de heavy metal scene.

 

 

——————————————————————————————————————————————–

14 December 2018: Dewolff – Victorie – Alkmaar

Het driekoppig rock ’n roll monster uit Nederland komt naar Victorie! De band werd geboren in 2007 en bestaat uit de broers Pablo (zang, gitaar) en Luka van de Poel (drums), en Robin Piso (hammondorgel). De liefde voor psychedelische muziek en de invloeden van Jimi Hendrix, The Doors, Leon Russel, Allman Brothers en Led Zeppelin is terug te vinden in hun muziek. DeWolff is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste en meest gewaardeerde live bands van het land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *